Στην Καλλιθέα στέγη ο Εθνικός!

Στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στο κλειστό του Εσπέρου θα φιλοξενηθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Εθνικός, καθώς ήρθε σε συσμφωνία με τη Δημοτική αρχή και βρήκε «στέγη» μετά από την αποχώρηση από το Κερατσίνι.

Η ανακοίνωση των φιλόδοξων φέτος Πειραιωτών αναφέρει: «Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ενημερώνει το φίλαθλο κοινή ότι τη σεζόν 2015-16 η έδρα της ομάδας μας θα είναι το κλειστό γυμναστήριο "Εσπερος" στην Καλλιθέα.

Επί τη ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Καλλιθέας, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μας και έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να επιλυθεί το πιο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος: το γηπεδικό.

Ο Εθνικός πήρε αρνητικές απαντήσεις από τους Δήμους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, αλλά βρήκε την ζεστασιά και την κατανόηση που έψαχνε, στην πάντα φιλόξενη περιοχή της Καλλιθέας.

Γι' αυτό το λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Δήμαρχο Καλλιθέας ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΝΑΒΟ και τον πρόεδρο του οργανισμού παιδικής αγωγής και άθλησης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ που έδειξαν αμέσως διάθεση να σταθούν στο πλευρό μας και εν τέλει μας βοήθησαν με την παραχώρηση του γηπέδου».Σχόλια