Ο Σωτήρης Μπουρδάνος είναι η πρώτη μεταγραφή των Μαχητών, ως ομάδα Α2, καθώς ο 28χρονος περιφερειακός συμφώνησε με την ομάδα των Πευκών και έκανε και βρέθηκε στο γήπεδο όπου γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Και επίσημα ο Σωτήρης Μπουρδάνος στα Πεύκα.

Έχει ακουστεί εδώ και καιρό το φλερτ με τον Σωτήρη και ο ίδιος ο παίκτης  το ανήρτησε και στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Χθες ήρθε και στο γήπεδο των Πεύκων ο Βεροιώτης γκαρντ για να συναντήσει τους καινούργιους του συμπαίκτες ,τον προπονητή του που έχουν ξαναδουλεψει και στο παρελθόν μαζί και φυσικά για να υπογράψει  το νέο του συμβόλαιο.

Ο Σωτήρης που έχει πολλές παραστάσεις από Β’ Εθνική και Α2 αναμένεται να βοηθήσει αρκετά το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού των Πεύκων και θα αποτελέσει με Παρουσίας και Γράβα ένα ισχυρό τρίδυμο στην περιφέρεια. Ο Σωτήρης που έχει περάσει από Πιερικό, Φλόγα, Δούκα , Αγία Παρασκευή κ.α. φημίζεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα  και για το εξαιρετικό διάβασμα του παιχνιδιού σε καταστάσεις πικ εντ ρολ. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να διακριθεί μέσα από το αγωνιστικό μας πρόγραμμα.