Σε σχέση με τα μεταγραφικά νέα και πιο συγκεκριμένα τις περιπτώσεις των αδερφών Γερομιχαλων πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση από τη Διοίκηση της ομάδας.

"Όλα τα ταξίδια έχουν ένα προορισμό. Μέσα σε κλίμα συναίνεσης το συμβούλιο μας και ο αθλητής Πέτρος Γερομιχαλός αποφάσισαμε ότι το δικό μας κοινό ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Θυμίζουμε οτι ο Πετρος στα 2 χρόνια που είναι μαζί μας μετά το εφηβικό του Άρη πέτυχε την κατάληψη της 3ης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα της Β Εθνικής, κατέκτησε την άνοδο στην Α2 φέτος και επιπρόσθετα πανηγυρίσε μαζί μας και ένα πρωτάθλημα Νέων Θεσσαλονίκης για το 2014. Σε αυτές τις 2 χρονιές βγήκε καλύτερος νέος παίκτης για το 2014 και το 2015 και 3ος σκορερ της κατηγορίας για το 2015. Ο Πέτρος αποτελεί τρανό παράδειγμα του αγωνιστικού μας προγράμματος που παίρνει νέα και ταλαντούχα παιδιά και τους δίνει χρόνο συμμετοχής και την ευκαιρία να ανδρωθούν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η ομάδα και ο Πέτρος κέρδισαν εξίσου πολλά από αυτήν τους την συνεργασία. Αποφασίστηκε ότι είναι η ώρα η καριέρα του να πάρει ένα διαφορετικό δρόμο είτε προς ένα πιο επαγγελματικό και προσοδοφόρο συμβόλαιο είτε προς την αγωνιστική του άνοδο προς την Α1. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του και ελπίζουμε με ηρεμία και καθαρό μυαλό να πάρει την πιο σωστή απόφαση για την καριέρα του.

Το ταξίδι με το έταιρο μέλος της οικογενείας όμως, τον Δημήτρη Γερομιχαλό,συνεχίζει. Η ομάδα μας συμφώνησε με τον παίκτη και τον εκπρόσωπο του την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο. Έτσι ο Δημήτρης, που έκανε επίσης ένα πολύ μεστό πρωτάθλημα σε μια δυσκολη θεση για το νεαρό της ηλικίας του, θα εξακολουθήσει να φοράει τη φανέλλα των Πεύκων και το 2016. Εμπιστευόμαστε τις ικανότητες του και ξέρουμε ότι μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά και στην Α2. Του ευχόμαστε μια καλή και υγιή χρονιά."

Πηγή: maxitesbc.gr