Η ενίσχυση του Εθνικού εν όψει της νέας σεζόν συνεχίζεται με τους Πειραιώτες να ολοκληρώνουν την απόκτηση του Κύπριου φόργουορντ Νίκου Στυλιανού που πέρσι φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Νίκου Στυλιανού! Μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στην Α2 Ανδρών με την φανέλα του ΟΦΗ, ο 27χρονος φόργουορντ είπε το «ναι» στην πρόταση που του κατατέθηκε από τη διοίκηση της ομάδας μας κι έτσι μετακομίζει από το Ηράκλειο στον Πειραιά για να φορέσει τα «Κυανόλευκα».

Ο Κύπριος άσος γεννημένος στις 09/09/1988, έχει ύψος 1.98μ. και καλύπτει κατά κύριο λόγο τη θέση του small forward. Πρόκειται για έναν παίκτη με δυναμικό στυλ παιχνιδιού και αποτελεσματικότητα στην άμυνα, που μπορεί να δώσει επίσης πολλές λύσεις και στο σκοράρισμα. Πέρυσι σε 22 συμμετοχές είχε κατά μέσο όρο 12 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία με τον ΟΦΗ, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε ΑΠΟΕΛ, Navarro JC (κολέγιο), ΑΓΟΡ, ΑΕΚ Λάρνακας, Κόροιβο - αποτελώντας έναν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας της Αμαλίδας στον δρόμο για την Α1 - και Καβάλα».