Ο Φάρος ετοιμάζεται να κάνει τη μεγαλύτερη έκπληξη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Η ομάδα του Κερατσινίου είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία της Α2, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μιχάλη Κακιούζη

Το πρωτάθλημα της Α2 δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από την Α1. Οι μεταγραφές που γίνονται στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας δεν έχουν... προηγούμενο. Η νέα... "βόμβα" που έρχεται να ταράξει τα νερά του ελληνικού μπάσκετ ακούει στο όνομα Μιχάλης Κακιούζης. Ο άνθρωπος που σήκωσε πρώτος ως αρχηγός το τρόπαιο του Ευρωμπάσκετ το 2005 είναι κοντά σε συμφωνία με τον Φάρος Κερατσινίου. Η ομάδα από τον Πειραιά από σήμερα θα αγωνίζεται οριστικά στην Α2, καθώς ο Πανελευσινιακός ενημέρωσε πως θα δεν μπορεί εξαιτίας οικονομικών λόγων να αγωνιστεί στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας κι έτσι πρώτος επιλαχών είναι ο σύλλογος του Κερατσινίου.

Ο Μιχάλης Κακιούζης διανύει το 39ο έτος της ηλικίας του και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κηφισιά, ενώ έκλεισε τη χρονιά στην Κύπρο παίζοντας με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ.

Πηγή: Sport24.gr