Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Ψυλέας: «Εύκολη απόφαση να μείνω»‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ (vid)

Ο Νίκος Ψυλέας μίλησε στην κάμερα του Ethnikos BC TV για την απόφαση του να αγωνιστεί και την νέα σεζόν στον Εθνικό, για την συνολική εικόνα της ομάδας την φετινή περίοδο και έστειλε και το μήνυμα του στην εξέδρα που τον έχει στηρίξει τα δύο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα.

Για την ανανέωση του: «Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση. Από την στιγμή που ο Πρόεδρος μας κ. Βασίλης Δέρβος και ο κ. Δαμήτρης Καραφαντής μου έκαναν την τιμή να μείνω στην ομάδα δεν το σκέφτηκα, ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα, αισθάνομαι πολύ καλά εδώ, έχω κάνει φίλους και χωρίς δεύτερη σκέψη έμεινα στην ομάδα».

Για την φετινή εικόνα του Εθνικού: «Για πρώτη χρονιά στην ιστορία του Εθνικού στην Α2 η πορεία μας ήταν εξαιρετική, το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό, ξεκινήσαμε με προσδοκίες, είχαμε στόχους, πιστεύω από την πρώτη αγωνιστική μέχρι την τελευταία είχαμε στόχους και δεν ήμασταν ποτέ αδιάφοροι, κυνηγούσαμε πάντα τη νίκη με αποτέλεσμα να βγούμε στην τέταρτη θέση που είναι πάρα πολύ καλή για πρώτη χρονιά. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι καλύτερο. Λίγο να ήμασταν πιο τυχεροί, λίγο μια κοιλιά να μην είχαμε κάνει εκεί στην μέση του πρωταθλήματος με τέσσερις αγώνες που χάσαμε πιστεύω θα είχαμε κάνει ακόμα κάτι καλύτερο. Αλλά εδώ είμαστε, θα το κάνουμε φέτος».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Όταν ήρθα, από τον πρώτο αγώνα στην Β’ Εθνική που στόχος ήταν η άνοδος, με αγκαλιάσανε οι φίλοι του Εθνικού και οι Πινέζες. Αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά. Γίναμε ένα, υπήρχε επαφή με την κερκίδα, δεθήκαμε, ήταν εξαιρετικό το κλίμα. Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ μετά τον τραυματισμό μου να επανέλθω πολύ πιο γρήγορα. Το μήνυμα που θέλω να τους πω είναι ότι εγώ και τα παιδιά θα δώσουμε πάλι το 100% των δυνατοτήτων μας να κάνουμε τον κόσμο του Εθνικού υπερήφανο και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Γιατί όχι και στην Α1».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains