Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Παρθενάκης: Κάντε κάτι για την Α2!Γράφει ο Στέλιος Παρθενάκης

Η Α2 μπαίνει σε μία πιο καλή και επαγγελματική φάση. Είναι δεδομένο ότι οι ομάδες της επαρχίας θα είναι ακόμα πιο φιλόδοξες, αρκεί η ΕΟΚ να προστατέψει το προϊόν. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ας δημιουργηθεί μία επιτροπή από τους προέδρους των ομάδων με σκοπό να μπουν κάποιες βάσεις. Δεν γίνεται αλλιώς.

Προσωπικά παρακολουθώ 18 χρόνια την Α2 και η ΕΟΚ δεν έκανε ποτέ τίποτε για να προστατέψει την κατηγορία. Και φυσικά κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει και το γεωγραφικό κριτήριο για τις μετακινήσεις. Για τις ομάδες μακριά από το κέντριο, τα δεδομένα είναι τραγικά. Για το λόγο αυτό και φέτος είχαμε αποχωρήσεις και όχι μόνο σε καίρια σημεία. Ο κόσμος είναι κοντά και αυτό πρέπει να κρατηθεί.

Η Αθήνα βέβαια και πάλι έχει την μερίδα του λέοντος, αλλά αυτά είναι τα σημεία των καιρών. Φέτος ανέβηκαν οι δύο καλύτερες ομάδες. Η παρουσία των νησιών και αυτή πολύ θετική. Ηρακλής και Μαχητές θα εκπροσωπήσουν την Μακεδονία, που έχασε Φίλιππο Βέροιας και Ερμή Λαγκαδά.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βρεθεί τηλεοπτική στέγη. Είναι νωρίς ακόμα και χρειάζονται πρωτοβουλίες. Δεν είναι όλα δια μαγείας. Η Α2 πλέον έλκει πολλούς και καλούς παίκτες, αρκεί να μπουν κάποια όρια και να είναι καλύτερες οι προοπτικές. Έξυπνη κίνηση τα πλέι οφ, θα φανεί κατά πόσο είναι εξυπηρετικά στην πράξη. Αυτά τα λίγα για αρχή, θα τα λέμε «εν καιρώ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains