Τον νεαρό Τάσο Κληντσάρη ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους οι Μαχητές Δόξας Πεύκων, προκειμένου να ενισχύσει τόσο την ανδρική ομάδα τους όσο και το τμήμα Κ20.

Ό 18άχρονος γκαρντ προέρχεται από την Έδεσσα και τον Πανεδεσσαϊκό, με τον οποίο έπαιξε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι Μαχητές Δόξας Πεύκων τον υπολογίζουν αρχικά για τους Νέους, στους οποίους θα είναι βασικό στέλεχος, αλλά και για να δώσει λύσεις στην «πρώτη» ομάδα τους, στην Α2.

Η ανακοίνωση: «Νέα προσθήκη για την ομάδα των Πεύκων ο Τάσος Κληντσάρης. Ο νεαρός point guard απο την Έδεσσα είναι το νέο απόκτημα της ομάδας του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη. Ο γεννημένος το 1997 γκαρντ πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανεδεσσαϊκου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και παρά το νεαρό της ηλικίας του πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Αναμένεται να είναι βασικό στέλεχος της ομάδας Κ20 των Πεύκων (που βγήκε πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης το 2014 και το 2015), ενώ θα δώσει και λύσεις στην ανδρική ομάδα. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Πηγή: superbasket.gr