Κάλεσμα Λάζου στον Φίλιππο

Κάλεσμα εκ μέρους της διοικούσας επιτροπή του Φίλιππου Βέροιας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει και πάλι την ομάδα στην Α2, έκανε ο Ηλίας Λάζος.

Συγκεκριμένα: «Με την ευκαιρία και της τυπικής πλέον επικύρωσης της παραμονής της ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία θα ήθελα να συγχαρώ :

1) Tους αθλητές της περσινής ομάδας για την συνέπεια και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική κατακτώντας τις απαραίτητες νίκες που οδήγησαν στην βαθμολογική παραμονή.

2) Τους προπονητές της ομάδας Γκίμα Δημήτρη και Μπλατσιώτη Χρήστο, που με την "τρέλα", την αφοσίωση, την πίστη στον στόχο και την εργατικότητά τους δούλεψαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, πίστεψαν στους παίκτες και κράτησαν την ομάδα ζωντανή και ενωμένη στα δύσκολα.

3) Τον νομικό σύμβουλο της ομάδας Καπράρα Στέργιο που στήριξε νομικά μέχρι τέλους με απόλυτη τεκμηρίωση την ένσταση μας και δεν άφησε κανένα περιθώριο νομικής ή έστω τυπικής αμφισβήτησης του δικαιότατου κατά τα άλλα αιτήματός μας για επανάληψη του αγώνα με τον Ηρακλή.

Σήμερα πλέον είναι μια άλλη μέρα, μια μέρα που μας βρίσκει πάλι παρόντες στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ελλάδας. Η προσπάθειά της διοικούσας επιτροπής εν μέσω οικονομικών αντιξοοτήτων θα είναι με πλήρη συνέπεια, επίγνωση και ταπεινότητα το στήσιμο μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Όμως ο αγώνας αυτός δεν μπορεί να είναι μοναχικός.

Η πρόσφατη αποχώρηση του Γιώργου Τραπεζανλίδη αυξάνει στο μέγιστο βαθμό την ανάγκη για συλλογική προσπάθεια και συσπείρωση. Η ομάδα αυτή αντιπροσωπεύει την επαρχιακή πόλη μας, την Βέροια, σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και σε ένα άθλημα με μέγιστη δημοφιλία. Δεν (μπορεί να) είναι ομάδα του ενός ή της παρέας.

Θα πρέπει να είναι η ομάδα όλης της πόλης, να την αντιπροσωπεύει επάξια σε πανελλήνιο επίπεδο και να αγκαλιαστεί από όλους. Τρόποι υπάρχουν πολλοί και δεν περισσεύει κανένας. Δεν αρκεί να χτυπάμε μόνο εμείς τις πόρτες. Η πόρτα της ομάδας μας είναι ανοιχτή σε όλον τον φίλαθλο κόσμο και όποιος την χτυπήσει θα τον υποδεχτούμε με μεγάλη χαρά».

Σχόλια