Η απόφαση του ΕΣΕΑΔ, η οποία δικαίωσε τον Φίλιππο Βέροιας ικανοποίησε τον Δημήτρη Γκίμα. Ο προπονητής τoυ Φίλιππου αναφέρθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, για την απόφαση αυτή, τονίζοντας πως δικαιώνονται οι νίκες που έκανε η ομάδα στο γήπεδο, ενώ ευχαρίστησε, παίκτες, τεχνικό τιμ, αλλά και τους Γιώργο Τραπεζανλίδη και Ηλία Λάζο για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Αναλυτικά:

«Τώρα που η σαιζόν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο και αφού τα δάκρυα της λύπης στο Παγκράτι γίνονται σήμερα δάκρυα χαράς για την παραμονή θα ήθελα δημόσια αυτή τη φορά για να το ακούσουν ολοι ΌΠΩΣ ΈΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΆΤΙ να ευχαριστήσω τους 12 μάγκεs ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ ΤΆΣΟ,ΤΡΙΧΟΠΟΥΛΟ ΓΙΏΡΓΟ,ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΣΩΤΉΡΗ,ΤΡΑΙΑΝΟ ΤΆΣΟ ,ΠΛΙΟΥΚΑ ΧΆΡΗ,ΛΕΥΚΑΔΙΤΗ ΣΠΥΡΟ,ΑΡΓΥΡΗ ΣΤΑΥΡΌ,ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΑΠΌΛΛΩΝΑ,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΏΡΓΟ,ΠΕΧΛΙΒΑΝΟ ΡΑΦΑΉΛ,ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ MARTINS ABELE

Μάγκες η απόφαση του ΆΣΕΑΔ δικαιώνει τις νίκες ΠΟΥ ΚΆΝΑΜΕ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ. Επίσης να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου ΧΡΉΣΤΟ ΜΠΛΑΤΣΙΩΤΗ τον ιστορικό πρόεδρο ΓΙΏΡΓΟ ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΙΔΗ γιατί αυτός έφτασε την ομάδα εδώ και τον ΗΛΊΑ ΛΆΖΟ που ήταν ο ζωοδότης της και που χωρίς την παρουσία του θα είχαμε υποβιβαστεί.

Τα δύσκολα όμως είναι μπροστά μας και θα πρέπει τις αμέσως επόμενες ημέρες όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα μπάσκετ του Φίλιππου να συμμετάσχουν σε μια ευρεία συζήτηση και να βοηθήσουν τους υπάρχοντες ήρωες παράγοντες πριν κι αυτοί εγκαταλείψουν την προσπαθεια. Τα πολύ δύσκολα τώρα αρχίζουν».


Πηγή: Infobasket.gr