Σταθερή η τιμή του εισιτηρίου‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ στον Εθνικό

Άλλαξε γήπεδο, ο Εθνικός μιας και αποχώρησε από το Κερατσίνι, όχι όμως και τιμές στα εισιτήρια. Οι «μπλε» που θα αγωνίζονται στο κλειστό της Γλυφάδας διατήρησαν σταθερές τις τιμές.

Όπως χαρακτηριστικά ανακοινώθηκε: «Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού βρίσκεται και φέτος στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο ότι το κόστος του εισιτηρίου για τις εντός έδρας αναμετρήσεις θα παραμείνει στα € 5,00, παρότι η ομάδα εξακολουθεί να αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Κατανοώντας πλήρως τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και την συνεχιζόμενη κρίση που επικρατεί στη χώρα μας, η Διοίκηση του Εθνικού μετά από εισήγηση του ισχυρού άνδρα του τμήματος Βασίλη Δέρβου αποφάσισε να κρατήσει ξανά χαμηλά τις τιμές, προσδοκώντας από τον κόσμο να συμπαρασταθεί και στη φετινή μεγάλη προσπάθεια της ομάδας και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Επίσης, για τους άνεργους θα υπάρξει ξεχωριστή τιμή (3 ευρώ) με την επίδειξη της ειδικής κάρτας.

‘Οσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα και επιθυμούν να ενισχύσουν την ομάδα στο μαραθώνιο της Α2, με μία ετήσια συνδρομή € 200,00 θα αποκτούν αυτομάτως το δικαίωμα της δωρεάν εισόδου στις εντός έδρας αναμετρήσεις ενώ θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες από τις ειδικά διαμορφωμένες θέσεις VIP. ‘Αλλου είδους εισιτήρια διαρκείας δεν θα εκδοθούν φέτος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από τις 10/08 και μετά στα τηλ. 2104170637 (γραφεία ερασιτέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ) και 694 6723223 καθώς επίσης και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: info@ethnikos-bc.gr

Σχόλια