Τη στελέχωση της ομάδας εν όψει της επιστροφής στην Α2 συνεχίζουν στον Δούκα που ολοκλήρωσαν τη συμφωνία με τον Γιώργο Κουκά. Ο Δούκας θα είναι ο ένατος σταθμός στην καριέρα του παίκτη στην Α2.

Η ανακοίνωση αναφέρει

«Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η ενίσχυση της ομάδας μας για τη νέα χρονιά, με τον Γιώργο Κουκά να αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣΕΔ. Ο 30χρονος γκαρντ (8/5/1985), ύψους 180 εκατοστών, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού πριν αγωνιστεί στον Α.Σ. Παπάγου.
Στην συνέχεια φόρεσε τις φανέλες της Νήαρ Ηστ, του Σπόρτιγκ, της Δάφνης, του Παγκρατίου, του ΑΓΟΡ, των Ίκαρων Σερρών και του Εθνικού. Με την ομάδα του Πειραιά μάλιστα, την σεζόν 14-15 αγωνίστηκε σε 24 ματς όπου σημείωσε κατά μέσο όρο 9.8 πόντους, 3.6 ασίστ και 1.9 ριμπάουντ».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΣΕΔ, ο Γιώργος Κουκάς τόνισε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Δούκα. Πρόκειται για ένα οργανωμένο και νοικοκυρεμένο σωματείο που κάνει μια νέα προσπάθεια στην Α2 κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Μάριο Γούναρη και τους ανθρώπους του Δούκα που με εμπιστεύτηκαν για να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας. Εγώ από την πλευρά του, θα δώσω το 110% των δυνάμεων μου μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».