Σε… σίριαλ έχει μετατραπεί η μεταγραφή του Δημήτρη Χείλαρη στον Ηρακλή. Παρά την οριστική συμφωνία που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών, δεν αποκλείεται η απόκτηση του να μην ολοκληρωθεί.

Ο 25χρονος φόργουορντ που πέρσι αγωνιζόταν στο Ρέθυμνο, υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία ως επίλεκτος, καθώς ήταν παίκτης Α1 κατηγορίας, κάτι που σημαίνει πως τα ευνοϊκά προς αυτόν δικαιώματα τα χάνει από τη στιγμή που θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Α2.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αθλητής έθεσε το συγκεκριμένο πρόβλημα στους ιθύνοντες του Ηρακλή, οι οποίοι του μετέφεραν πως και να μην ισχύει πλέον ο τίτλος του επίλεκτου για τον ίδιο, θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε στο υπόλοιπο της θητείας του να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Παρόλα αυτά ο Χείλαρης επιμένει στη στάση του, με τους κυανόλευκους να συνεχίζουν τις προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί μία λύση στο σημαντικό ζήτημα που προέκυψε.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η στρατιωτική θητεία του Χείλαρη τελειώνει τον Ιανουάριο. Εφόσον η συγκεκριμένη μεταγραφή «χαλάσει», ο Ηρακλής αναγκαστικά θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του, που αναμένεται να είναι παίκτης που πέρσι αγωνιζόταν στην Α1 κατηγορία.

Πηγή: bluearena.gr