Το απόγευμα της Δευτέρας τελέστηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κύμης «Νίκος Μαρίνος» ο καθιερωμένος Αγιασμός της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξανδρος Θεοδώρου, ο Γιάννης Θεοδώρου, όλα τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες, καθώς και φίλαθλοι του Γυμναστικού. Μετά το πέρας της τελετής, ο Πάτερ Γεώργιος ευχήθηκε ευόδωση των στόχων της ομάδας μας και πάνω από όλα υγεία σε όλους τους αθλητές.



Αμέσως μετά ο πρόεδρος της ομάδας πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε θερμά τους φιλάθλους που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν την πρώτη προπόνηση του Γυμναστικού, αλλά και όλους αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας την περσινή σεζόν. Στην συνέχεια παρουσίασε στον κόσμο τους παίκτες που θα απαρτίζουν το φετινό ρόστερ, το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη της διοίκησης. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης οι φίλαθλοι αποθέωσαν τους παίκτες και έδειξαν ένα μικρό δείγμα για το τι θα επακολουθήσει στους αγώνες της Α2.



Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας για την νέα σεζόν. Οι παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης μπήκαν ...από νωρίς στα βάσανα, καθώς είναι σίγουρο ότι η αγωνιστική χρονιά που έρχεται θα είναι ιδιαιτέρως απαιτητική και δύσκολη. Οπότε για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί στην ομάδα θα πρέπει να γίνει πολύ σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Πάντως ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντική η παρουσία του κόσμου στην προπόνηση και ο ενθουσιασμός με τον οποίο υποστήριξε τους παίκτες σε κάθε προσπάθεια τους. Καλή αγωνιστική σεζόν λοιπόν και τα καλύτερα έπονται!

Πηγή: gskimis.gr