Το Περιστέρι επέστρεψε στην Α2. Η ομάδα των δυτικών προαστίων μετά από την άρνηση του Άργους Ορεστικού αποδέχθηκε την πρόταση για να καλύψει τη θέση του Λαυρίου. Επίσης επισημοποιήθηκε η πτώση του Πανιωνίου στη Β' Εθνική.

Αυτή τη στιγμή τυπικά η κατηγορία έχει 15 ομάδες καθώς δεν είναι γνωστό ποιος θα καλύψει το κενό του Πανιωνίου μιας και ο ΚΑΟΔ αποσύρθηκε από κάθε εθνική κατηγορία.

Ωστόσο ακόμα παραμένει άγνωστο πόσες ομάδες θα είναι στο τζάμπολ της νέας σεζόν, καθώς ανεξάρτητα με τον "άγνωστο Χ" της 16ης θέσης, είναι όλα ανοικτά με το θέμα του ΟΦΗ. Πλέον και όσο τα περιθώρια στενεύουν δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε -πλέον ανοικτά- πως το πρωτάθλημα θα γίνει με 14 ομάδες.

Αν τελικά συμβεί αυτό τότε θα είναι ένα ακόμα κατόρθωμα της αρμόδιας επιτροπής της ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση ανέφερε: "Μετά την άνοδο του Γ.Σ. Λαυρίου στην Α1 Ανδρών στην θέση του ΚΑΟΔ (ο οποίος αποσύρθηκε από όλα τα Εθνικά Πρωταθλήματα), το Γ.Σ. Περιστερίου ανέρχεται στην Α2 κατηγορία Ανδρών μετά την αρνητική απάντηση του Αργος Ορεστικού, το οποίο είχε προτεραιότητα βάσει των αγώνων κατάταξης της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Το σωματείο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας (1ος όμιλος) όπου θα αγωνίζεται στην θέση του ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016".