Επίσημα Γκίλχριστ, Τσιότρας στο Περιστέρι

Παίκτες του Περιστερίου και επίσημα είναι οι Ρόμπερτ Γκίλχριστ και Θοδωρής Τσιότρας, όπως σας είχε ενημερώσει σχετικά το Basketa2 την περασμένη εβδομάδα (δείτε εδώ σχετικά).

Παράλληλα η ομάδα ανακοίνωσε και μία τρίτη προσθήκη με... βλέμμα προς το μέλλον.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει ότι αποδέχτηκε την πρόσκληση της Ε.Ο.Κ. και αποστέλλοντας το δελτίο συμμετοχής στην Ομοσπονδία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο σύλλογος είναι πανέτοιμος να ανταποκριθεί στην πρόκληση και στο πλαίσιο της αγωνιστικής του ενίσχυσης ανακοινώνει την απόκτηση του Βρετανού σέντερ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΓΚΙΛΧΡΙΣΤ (25 χρ., 2.06 μ.) που πέρυσι αγωνίστηκε στη γερμανική Καρλσρούη όπως και του Έλληνα γκαρντ, ΘOΔΩΡΗ ΤΣΙΟΤΡΑ (28 χρ., 1.90 μ.) που πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς. Παράλληλα, σε μια κίνηση επένδυση για το μέλλον αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Απόλλων Πατρών, ο 17χρονος γκαρντ (1.94 μ.) ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΓΟΡΓΟΝΗΣ.

Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να κρατήσει ψηλά τη σημαία του συλλόγου και να κάνει περήφανο τον κόσμο της πόλης!".

Σχόλια