Η αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον Δούκα ανοίγει στη Λευκάδα εκεί όπου την Τετάρτη (23/9, 17:00) φιλοξενείται από την τοπική Δόξα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου.

Τα προβλήματα είναι πολλά για τον τεχνικό Μάριο Γούναρη, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του βασικά στελέχη όπως ο Παναγιώτης Καυκής και ο Γιάννης Ροδοστόγλου. Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής, καθώς ο πρώτος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στον λαγονοψοϊτη, ενώ ο δεύτερος δεν έχει μπει ακόμη σε ρυθμούς προπονήσεων αφού ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες από μια λοίμωξη η οποία αποδυνάμωσε αισθητά τον οργανισμό του. παράλληλα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάννη Μολφέτα, που έχει έντονες ενοχλήσεις στη μέση.

"Ασφαλώς και δεν είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά, καθώς αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών, ενώ δεν έχουμε φτάσει ακόμη στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης", σχολίασε ο προπονητής του Δούκα Μάριος Γούναρης αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου στη Λευκάδα και πρόσθεσε: "Αντιμετωπίζουμε το συγκεκριμένο ματς σαν μια δυνατή προπόνηση, σαν ακόμη ένα τεστ προετοιμασίας... Πάμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και να κερδίσουμε ότι μας αναλογεί...".