Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου η επίσημη παρουσίαση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Προμηθέα για την αγωνιστική χρονιά 2015-16 στους εκπροσώπους του τύπου (εντύπου, ηλεκτρονικού και διαδικτυακού). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη συνεδριακή αίθουσα του Ξενώνα του Ιδρύματος Δημητρίου & Λιλής Σταυροπούλου, όπου στεγάζεται το αναπτυξιακό πρόγραμμα «Νους» του συλλόγου και παρόντες ήταν όλα τα μέλη της ανδρικής ομάδας, μέλη της διοίκησης του σωματείου, χορηγοί και πολλοί φίλοι του Προμηθέα.

Αξίζει να αναφερθεί πως την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης και εκπρόσωποι του Πατραϊκού Αθλητισμού, όπως ο γενικός γραμματέας της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής κ. Δημήτρης Τσαούσογλου, ο πρόεδρος του Κεραυνού Αιγίου κ.Χάρης Μπόγδανος, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας κ.Κωνσταντίνος Καραπάνος και ο ταμίας της ΕΣΚΑ-Η κ.Δημήτριος Ρόζης.

Οι εκπρόσωποι του τύπου είχαν τη ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της ανδρικής ομάδας, με αναλυτικά στοιχεία για όλους τους αθλητές, το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο, ενώ έγινε και μια συνοπτική αναφορά στην ιστορία, τα τμήματα και τη δομή του συλλόγου.

Επιπλέον, έγινε αναλυτική παρουσίαση των χορηγών της ομάδας και εκτενή αναφορά στους υποστηρικτές για τη φετινή χρονιά.

Πηγή: asp-promitheas.gr