Τα πρώτα δείγματα γραφής της νεοφώτιστης Κύμης θα… φανούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τους Ευβοιώτες να αντιμετωπίζουν σε δύο φιλικά παιχνίδια την Κηφισιά.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει: «Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 5/6 Σεπτεμβρίου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης της νέας σεζόν αποκαλύπτεται στα μάτια των φιλάθλων του με δύο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια. Αντίπαλος του η ομάδα της Κηφισιάς που αγωνίζεται στην Α1. Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κύμης το Σάββατο στις 17:30 και το δεύτερο στην ίδια έδρα την Κυριακή στις 18:30.

Μετά από ένα 20ήμερο σκληρών και επίπονων προπονήσεων, ο ΓΣ Κύμης μπαίνει στην 2η φάση της προετοιμασίας του ενόψει του πρωταθλήματος της Α2, στην φάση των φιλικών παιχνιδιών. Πρώτος εντός έδρας αντίπαλος του μια από τις πρωταγωνίστριες ομάδες της Α1, η Κηφισιά. Οι παίκτες της ομάδας της Κύμης θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν εξαιρετικά δυνατό αντίπαλο, ενώ ο προπονητής Βασίλης Μπρατσιάκος θα έχει την δυνατότητα να εξετάσει την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται αυτήν την στιγμή η ομάδα του και να δει αν αποτυπώνονται έμπρακτα στο παρκέ όλα όσα σχεδίαζε τον τελευταίο καιρό στις προπονήσεις».