Φως στο... τούνελ, για τον Πανιώνιο! Οι ελπίδες για να καταφέρει να σχηματίσει ο ιστορικός σύλλογος ομάδα και να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α2 αναθερμάνθηκαν, μετά την πρόσφατη συνάντηση ανθρώπων του Ερασιτέχνη και παλιών παραγόντων.

Στο... προσκλητήριο που είχε απευθύνει ο Ερασιτέχνης το παρών έδωσαν πολλοί άνθρωποι που αγαπάνε και αγωνιούν για το μέλλον του "Ιστορικού" και κατέληξαν στην απόφαση να γίνει μια σύμπραξη δυνάμεων προκειμένου να επιβιώσει η ομάδα μπάσκετ και να καταφέρει να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2. Σύμφωνα με πληροφορίες θα βγουν... μπροστά παλιοί "κυανέρυθροι" παράγοντες οι οποίοι θα βάλουν ο καθένας από την πλευρά του ότι μπορεί, προκειμένου να καταρτιστεί ένα μικρό μεν, αλλά ικανό μπάτζετ για να σχηματιστεί ρόστερ, ενώ υπολογίζονται και κάποια χρήματα από τη τηλεόραση αλλά και μια χορηγία που βρίσκεται σε... εκκρεμότητα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι βέβαια να εξασφαλιστεί άμεσα η εγγυητική επιταγή που απαιτείται (ο Πανιώνιος είναι ακόμη ΚΑΕ), ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Από εκεί και πέρα, θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες ώστε υπό την καθοδήγηση του τεχνικού Κώστα Σορώτου, να σχηματιστεί ένα ρόστερ που θα έχει σαν βασικό στόχο την εξασφάλιση της παραμονής και την όσο το δυνατόν αξιοπρεπέστερη παρουσία.

Πηγή: Basketblog.gr