Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Σύμπραξη δυνάμεων για να "ζήσει" ο Πανιώνιος

Φως στο... τούνελ, για τον Πανιώνιο! Οι ελπίδες για να καταφέρει να σχηματίσει ο ιστορικός σύλλογος ομάδα και να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α2 αναθερμάνθηκαν, μετά την πρόσφατη συνάντηση ανθρώπων του Ερασιτέχνη και παλιών παραγόντων.

Στο... προσκλητήριο που είχε απευθύνει ο Ερασιτέχνης το παρών έδωσαν πολλοί άνθρωποι που αγαπάνε και αγωνιούν για το μέλλον του "Ιστορικού" και κατέληξαν στην απόφαση να γίνει μια σύμπραξη δυνάμεων προκειμένου να επιβιώσει η ομάδα μπάσκετ και να καταφέρει να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2. Σύμφωνα με πληροφορίες θα βγουν... μπροστά παλιοί "κυανέρυθροι" παράγοντες οι οποίοι θα βάλουν ο καθένας από την πλευρά του ότι μπορεί, προκειμένου να καταρτιστεί ένα μικρό μεν, αλλά ικανό μπάτζετ για να σχηματιστεί ρόστερ, ενώ υπολογίζονται και κάποια χρήματα από τη τηλεόραση αλλά και μια χορηγία που βρίσκεται σε... εκκρεμότητα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι βέβαια να εξασφαλιστεί άμεσα η εγγυητική επιταγή που απαιτείται (ο Πανιώνιος είναι ακόμη ΚΑΕ), ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Από εκεί και πέρα, θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες ώστε υπό την καθοδήγηση του τεχνικού Κώστα Σορώτου, να σχηματιστεί ένα ρόστερ που θα έχει σαν βασικό στόχο την εξασφάλιση της παραμονής και την όσο το δυνατόν αξιοπρεπέστερη παρουσία.

Πηγή: Basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains