Προμηθέας και Γλαύκος άφησαν υποσχέσεις στο χθεσινό φιλικό που έπαιξαν στο «κλειστό» του Γλαύκου. Το παιχνίδι ήταν προπονητικού χαρακτήρα (παίχτηκαν τέσσερα 15λεπτα, χωρίς να κρατηθεί σκορ), όμως αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου οι παίκτες των δυο ομάδων να ξεμουδιάσουν από την σκληρή προετοιμασία, αλλά και οι προπονητές Μάκης Γιατράς και Αλέκος Πολυδωρόπουλος αντίστοιχα, να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και συστήματα.

Με τον Προμηθέα χρησιμοποιήθηκαν και ο 17χρονος Ανδρέας Σκούφης (πλέι-μέικερ, 1.93μ.) από τον Ικαρο Καλλιθέας, του οποίου βγήκε χθες το δελτίο του και ο Φάχρο Αλίχοτζιτς, ο οποίος άφησε καλά στοιχεία και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του ακόμη και σήμερα. Το φιλικό παρακολούθησαν και περίπου 80 φίλοι του μπάσκετ.

Φωτογραφία
Ο Προμηθέας. Ορθιοι από αριστερά οι Βλ. Πέτροβιτς, Ν. Πέττας, Π. Γερομιχαλός, Στ. Πάνος, Σ. Μαναβόπουλος, Φ. Αλίχοτζιτς, Ολ. Τσέρσακ, Π. Νοέας και καθιστοί οι Αγγ. Τσάμης, Ανδρ. Σκούφης, Β. Γιαννικόπουλος, Ι. Ντιμπ., Φ. Κουμπούρας, Ν. Κουμουνδούρος και Θ. Κυριλής

Πηγή: pelop.gr