Στο πρώτο φιλικό με προπονητικό χαρακτήρα μεταξύ των δύο ομάδων, στο κλειστό της Λευκάδας, η Δόξα έφθασε στην άτυπη νίκη επί του Αίολου Αστακού.

Οι δύο αντίπαλοι, που συμφώνησαν να δώσουν και «επαναληπτικό» στη Βόνιτσα (09/09), είχαν την ευκαιρία να… ξεμουδιάσουν από τις καθημερινές προπονήσεις, με τους δύο προπονητές τους να τεστάρουν την κατάσταση των παικτών τους σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας τους. Από τους γηπεδούχους ο Βαγγέλης Ζιάγκος έδειξε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος, δοκιμάζοντας παράλληλα διάφορα σχήματα που θα του φανούν χρήσιμα στα επίσημα ματς, όπως και ο Μιχάλης Κουταλιανός από τους φιλοξενούμενους.

Ο Αστακός αντιμετώπισε την προηγούμενη εβδομάδα προβλήματα που τον απέτρεψαν να προετοιμαστεί σωστά για την αναμέτρηση. Ο Τάσος Χαρισμίδης ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση, αλλά η εικόνα του Αστακού ήταν πολύ καλή και ο κόουτς του έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε. Ο Αστακός ευχαρίστησε την Δόξα για την φιλοξενία, ενώ οι ομάδες θα βρεθούν εκ νέου την Τετάρτη (09/09) στη Βόνιτσα.

Πηγή: superbasket.gr