Το ρόστερ της επόμενη σεζόν ουσιαστικά ολοκλήρωσε το Παγκράτι που προχώρησε στη συμφωνία με ακόμα τρεις παίκτες που αναμένεται να έχουν συμπληρωματικούς ρόλους στο σύνολο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Ντίνου Καλαμπάκου βρίσκονται πλέον και οι Κώστας Μπασδέκης, Κώστας Δενδρινός και Σπύρος Κανελλόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους αθλητές Σπύρο Κανελλόπουλο (2,03 - 18 ετών), Κώστα Μπασδέκη (1,95 - 24 ετών) και Κώστα Δενδρινό (1,88 - 26 ετών).

Ο Σπύρος Κανελλόπουλος έδειξε εξαιρετικά προσόντα στις προπονήσεις της ομάδας μας, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στον Έσπερο Πατρών, όπου έμεινε για πέντε χρόνια, για να αγωνιστεί πέρυσι στον Προμηθέα Πατρών. Ο Κώστας Μπασδέκης αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 με την φανέλα του Αετού, όπου σε 12 παιχνίδια είχε 3,7 πόντους και 2,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό ΝΦ, Ψυχικό, Κεραυνό Αιγίου και Δάφνη. Ο Κώστας Δενδρινός είναι γιος του Μάκη Δενδρινού, και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με την Ασπίδα Ξάνθης όπου σε 23 παιχνίδια είχε 10,6 πόντους κατά μέσο όρο, ευστοχώντας σε 40 τρίποντα".