Το Περιστέρι μετράει αντίστροφα για την πρώτη αναμέτρηση της σεζόν καθώς την Τετάρτη (23/9, 17:00) φιλοξενείται από την Ευρώπη Πευκοχωρίου, για το Κύπελλο.

Ο Κώστας Παπαμάρκος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και ελπίζει οι «κυανοκίτρινοι» να βγάλουν στο παρκέ μέρος της σκληρής δουλειάς που γίνεται από την έναρξη της προετοιμασίας.

«Παρότι είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της σεζόν, για μας δεν παύει να αποτελεί μέρος της προετοιμασίας μας για το πρωτάθλημα. Μετά τις αποχωρήσεις αλλά και τις προσθήκες στο ρόστερ μας, θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε κάποια πράγματα από αυτά που δουλεύουμε από την αρχή της προετοιμασίας. Στόχος μας πάντα είναι να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος», επεσήμανε εν αρχή ο κόουτς του ΓΣΠ και κατέληξε: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο όμως μέσα στο παιχνίδι έχουμε τους στόχους μας που προσπαθούμε να πετύχουμε. Δυστυχώς δεν έχουμε εικόνα από τον αντίπαλο μας και έτσι θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε των δυσκολιών του ματς μέσα στο παιχνίδι».

*Την προσεχή Πέμπτη (24/9, 3 μμ) στο Δημαρχείο Περιστερίου θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση της ομάδας.