Χωρίς τη συμμετοχή του Γιάννη Ροδοστόγλου ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Δούκα για το παιχνίδι του Σαββάτου (24/10, 17:00) στην Εύβοια με αντίπαλο την πρωτοπόρο Κύμη.

Ο έμπειρος γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (αιμάτωμα στο τετρακέφαλο) και γι' αυτό δεν κατάφερε να αγωνιστεί κόντρα στο Ψυχικό ενώ η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τη Κύμη είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

«Ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα με το Ψυχικό, κυρίως λόγω του τρόπου με τον οποίο κρίθηκε το παιχνίδι στο τέλος. Δεν μένουμε όμως εκεί, προχωράμε, δουλεύουμε και προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και πολλά παιχνίδια...», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας του Αμαρουσίου Μάριος Γούναρης αναφορικά με το εξ' αναβολής ματς της περασμένης Τρίτης.

Και πρόσθεσε σχετικά με το νέο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί στη Κύμη: «Είναι το τρίτο ματς μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδα και ασφαλώς υπάρχει και ο παράγοντας κούραση. Όμως δεν ψάχνουμε ούτε δικαιολογίες, ούτε άλλοθι για τη πολύ δύσκολη αποστολή που μας περιμένει. Στόχο μας είναι να παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι σε κάθε αγωνιστική και να δουλεύουμε συστηματικά επάνω στα λάθη μας για να βελτιωθούμε».