Το άγχος ξεχώρισε έναν από τους παράγοντες που οδήγησαν τον Φίλιππο στην εντός έδρας ήττα από τον Πανερυθραϊκό, ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Γκίμας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε μετά από το τέλος του αγώνα: «Να ευχαριστήσω τον κο Χουχουλη για τα καλά του λόγια προς την ομάδα. Νομίζω ότι με την εικόνα που είχε το παιχνίδι χάσαμε δίκαια. Προσωπικά έχω την εντύπωση ότι η ομάδα του Πανερυθραϊκού ήθελε περισσότερο το παιχνίδι από εμάς. Ήταν πιο ήρεμη κατά την διάρκεια του αγώνα σε αντίθεση με εμάς που είχαμε άγχος. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν τραγικοί στο θέμα της άμυνας. Δώσαμε την ευκαιρία για πολλά σουτ ξέροντας ότι ο Πανερυθραϊκός είναι μια ομάδα που σουτάρει πολύ καλά και ευτυχώς μπορέσαμε και είμασταν μόνο 3-4 πόντους πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε περισσότερο στην άμυνα. Δεν είμαστε όμως ακόμη έτοιμοι να διαχειριστούμε καλά τα παιχνίδια. Δεν έχουμε καλές συνεργασίες. Κάποιες πεντάδες που δοκιμάσαμε σήμερα δεν τις είχαμε δει στην προπόνηση και αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά την πραγματικότητα. Ελπίζω από δω και πέρα να δουλέψουμε πιο στοχευμένα. Έχω αρκετά παράπονα από τον κο Δεληγιαννίδη και τον κο Λόρτο. Δεν νομίζω ότι ο Φίλιππος θα είναι από τις ομάδες που θα κινδυνέψουν να υποβιβαστούν. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που να ξεχωρίζει προς τα κάτω. Υπάρχουν ακόμη 25 παιχνίδια και πρέπει να βρούμε την δύναμη να δουλέψουμε.»