Την επομένη της μεγάλης εκτός έδρας νίκης του Γ.Σ.Κύμης στην πρεμιέρα της Α2 με τους Μαχητές Πεύκων, ο κόουτς των νικητών Βασίλης Μπρατσιάκος τόνισε στο eviabasket.gr τα “κλειδιά” της επιτυχίας: "Παίξαμε καταπληκτική άμυνα και εκεί θεωρώ ότι κρίθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό το παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι για αυτό τον αγώνα που για εμάς ήταν κομβικός, αφού εκτός της δυναμικότητας του αντιπάλου είχαμε να αντιμετωπίσουμε το άγχος της πρεμιέρας, αλλά και τις απουσίες των Ψαθά και Παπαντωνίου. Περιορίσαμε τον Ελευθεριάδη που είναι ο βασικός σκόρερ της ομάδας τους στους 7 πόντους με πολλές αλλαγές, το ίδιο έγινε και με τον Μάρουσιτς ενώ στον Θορστέϊσον παίξαμε με παγίδες και τον βγάλαμε εκτός παιχνιδιού.

Οι Μαχητές είναι μια πολύ καλή ομάδα που θα δείτε στην πορεία πως θα κάνει πολλές ζημιές στο γήπεδό της και για αυτό το λόγο η δικιά μας νίκη έχει μεγάλη αξία. Έχουν ένα ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού, με ελάχιστα pick and roll και με πολλούς παίκτες που πάνε σε διεισδύσεις.

Εμείς χθες, ευτυχήσαμε να έχουμε πολύ καλό ομαδικό πνεύμα και αυτοσυγκέντρωση για 35′ φτάνοντας τη διαφορά ακόμα και στους 21 πόντους. Στο τέλος χαλαρώσαμε, είχαμε λάθος επιλογές στην επίθεση όμως τέλος καλό όλα καλά.

Σημασία έχει ότι μπήκαμε με το δεξί σε ένα μεγάλο μαραθώνιο, που θα χρειαστεί να έχουμε υπομονή και πάνω απ” όλα υγεία”.

Πηγή: eviabasket.gr