Το Περιστέρι ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι στη φετινή σεζόν και θα το κάνει ενισχυμένο! Η ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γαλιώτου, κίνηση που την ενισχύει σημαντικά κοντά στο καλάθι.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή στη φυσική έδρα, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο κλειστό της οδού Κένεντυ και ιδιαίτερα η τοποθέτηση του νέου παρκέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή της ομάδας στο σπίτι της, καθώς και την απόκτηση του Γιώργου Γαλιώτου!
Έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του συλλόγου κι έχοντας τη θερμή συμπαράσταση του Δήμου Περιστερίου και προσωπικά του Δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη, ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ επέστρεψε στη φυσική του έδρα, το Κ.Γ. «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»!
Το νέο παρκέ, υψηλής τεχνολογίας καθώς και τα υπόλοιπα βελτιωτικά έργα που πραγματοποιήθηκαν στο Γυμναστήριο, ελπίζουμε ότι θα δώσουν τη δυνατότητα στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου να δουλέψουν υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να διεκδικήσουν τους στόχους που έχουν τεθεί χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Γαλιώτου! Ο υψηλόσωμος σέντερ (2.13 μ., 29 χρ.) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, μέχρι το τέλος της σεζόν και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Η εμπειρία και οι αγωνιστικές ικανότητες του Αρκάδα σέντερ, θα αποτελέσουν ένα ακόμη όπλο στα χέρια του κόουτς Παπαμάρκου, στη δύσκολη μάχη της Α2».