Με καθυστέρηση δύο εβδομάδων, ανοίγει η αυλαία του νέου πρωταθλήματος και για τον Δούκα που το Σάββατο υποδέχεται τον Ηρακλή (17/10, 5 μ.μ.) στο κλειστό γυμναστήριο της Κοκκινιάς στο Μαρούσι (2ου ΓΕΛ).

Παράλληλα ακολουθεί σε τρεις ημέρες, αυτή τη φορά στο Δαίς (Τρίτη 20/10, 6 μ.μ.), η εξ' αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με το Ψυχικό.

Ο τεχνικός του Δούκα Μάριος Γούναρης, δήλωσε με αφορμή τη πρεμιέρα της ομάδας στο πρωτάθλημα και το δύσκολο τετραήμερο που ακολουθεί: «Όπως κάθε πρεμιέρα, έτσι και αυτή κόντρα στον Ηρακλή έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως στόχος μας είναι να εφαρμόσουμε στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει τόσο καιρό στη προετοιμασία και να ξεκινήσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας. Ακολουθεί το παιχνίδι με το Ψυχικό σε σύντομο χρονικό διάστημα, όμως η ομάδα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες...», τόνισε ο κόουτς του ΑΣΕΔ και πρόσθεσε: «Σκοπός μας είναι να εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα γίνεται την έδρα μας και να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια προκειμένου να βάλουμε τις βάσεις για μια καλή πορεία...».

Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα (14/10) σε φουλ ρυθμούς και παρά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν, η ομάδα αναμένεται να παραταχθεί «πάνοπλη» στη Σαββατιάτικη σύγκρουση με τον Ηρακλή.