Πέρασε στη Λευκάδα 3 πολύ όμορφα χρόνια....Έπεσε (είχε άσχημο τραυματισμό πέρυσι) και ξανασηκώθηκε....Στην άμυνα "σκύλος", ενώ στην επίθεση πολύ αξιόπιστος και έβγαζε εις πέρας όλες του τις αποστολές..... Δεθηκε με τον κόσμο....όμως όλα τα ωραία δεν κρατάνε πάντα και πλέον συνεχίζει την καριέρα του στον Ηρακλή. Ο λόγος για τον 29 γκορντ, Μπάμπη Μουρατίδη, που μίλησε αποκλειστικά στο www.lefkadasportnews.gr, για την αναμέτρηση του "γηραιού" με τη Δόξα Λευκάδας

Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Η Δόξα έχει παίχτες με εμπειρία στην Α1. Σε καμιά περίπτωση δεν φοβόμαστε το παιχνίδι και θα παίξουμε για τη νίκη, είπε αρχικά και συνέχισε Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έχουμε ξεχάσει την ήττα και την κακή εμφάνιση με τον Φίλιππο Βέροιας. Δείξαμε μια εικόνα που δεν μας αντιπροσωπεύει. To πρωτάθλημα της Α2 φέτος, θα είναι δυνατό και αρκετά ανταγωνιστικό και θα έχει πολλές ανατροπές. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κόσμο που ήταν κοντά μας και θέλουμε να συνεχίσει να είναι κοντά μας.

Τέλος μίλησε για τη Δόξα: Στην Δόξα ήμουν 3 χρόνια και έζησα άσχημες και ωραίες στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες, με κορυφαία το πρωτάθλημα στην Β΄ Εθνική και την άνοδο στην Α2. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο της Λευκάδας, διοίκηση και προπονητής για την αγάπη τους. Τώρα είμαι στον Ηρακλή και νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος και περίφανος για αυτό.

Πηγή: lefkadasportnews.gr