Τεστάρουν δυνάμεις Δούκας και Περιστέρι

Για ακόμη ένα Σάββατο ο Δούκας θα μείνει χωρίς επίσημο αγώνα πρωταθλήματος, μετά την απόσυρση του ΟΦΗ από την Α2 κατηγορία και έτσι συνεχίζεται η προετοιμασία, με τον κόουτς Μάριο Γούναρη να προσπαθεί να διατηρήσει τους αθλητές του σε αθλητική εγρήγορση.

Γι' αυτόν τον λόγο έχει προγραμματιστεί ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι για το προσεχές Σάββατο (10/10) με αντίπαλο το Περιστέρι, που επίσης δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το φιλικό θα διεξαχθεί στο κλειστό της "Κοκκινιάς" στο Μαρούσι (δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η ώρα), το οποίο και αποτελεί την δεύτερη έδρα των "μπλέ". Εκτός από τα χρήσιμα αγωνιστικά συμπεράσματα, το παιχνίδι στο συγκεκριμένο κλειστό θα αποτελέσει και ένα καλό τεστ... προσαρμογής για τους παίκτες, αφού εκεί θα διεξαχθεί το πρώτο επίσημο ματς του Δούκα στην Α2, το Σάββατο (17/10, 5 μ.μ.) , με αντίπαλό τον Ηρακλή.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς τον Διονύση Καραμπάτσο, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Οι Ανδριανός Περδικάρης (ελαφρύ διάστρεμμα) και Αναστάσης Σπυρόπουλος (ενοχλήσεις στο γόνατο), γυμνάζονται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Σχόλια