Να ρίξει τους τόνους μετά από τη σημαντική νίκη στη Βέροια επί του Φίλιππου θέλησε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Δημήτρης Χουχουλής που αναφέρθηκε στην ομοιγένεια που έχει η δική του η ομάδα αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Δημήτρη Γκίμα και τους ανθρώπους του Φιλίππου Βέροιας που κατάφεραν μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι να κρατήσουν την ομάδα ζωντανή και να συνεχίσει να υπάρχει στην Α2. Θεωρώ ότι τις ομάδες της περιφέρειας τις έχει ανάγκη το μπάσκετ. Τους εύχομαι καλή συνέχεια και να πετύχουν τους στόχους τους.

Όσο αφορά το παιχνίδι ο Φίλιππος ήταν αυτός που είχε πιο πολύ άγχος από εμάς, ένα συστατικό του παιχνιδιού που οι παίκτες πρέπει να το διαχειριστούν σωστά ώστε να μπορέσουν να ξεπεράσουν τέτοια παιχνίδια. Κάτι ανάλογο έγινε μ’ εμάς στο προηγούμενο παιχνίδι με τα Πεύκα. Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά. Η δική μας η ομάδα έχει παίκτες που είναι 3 χρόνια μαζί, τα παιδιά ξέρουν ο ένας τον άλλο και είναι πιο εύκολο να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια σε αντίθεση με τον Φίλιππο που η ομάδα στήθηκε στο παρά πέντε και ήταν πολύ δύσκολο να επικοινωνήσουν οι παίκτες μεταξύ τους. Η αλήθεια είναι ότι φανήκαμε πιο τυχεροί στα τελευταία λεπτά.

Τα παιδιά έδειξαν ότι είχαν διάθεση για νίκη και ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Κατάφεραν και πέτυχαν κάποια κρίσιμα καλάθια και έτσι εκπληρώθηκε ο στόχος. Είναι μια νίκη που ούτε μας σώζει αλλά μας κάνει λίγο πιο ευχάριστη την συνέχεια. Ελπίζω ο Φίλιππος να βρει τη δύναμη να συνεχίσει».