Τα «κυανόλευκα» θα φορά φέτος ο Δημητρης Χείλαρης καθώς είναι πιθανό να παίξει και στο Σαββάτο κόντρα στο Περιστέρι, εφόσον προλάβουν στον Ηρακλή. Ο 25χρονος αθλητής μίλησε στο IRAKLIS1908.GR και φαίνεται ότι ξεκαθάρισε το θέμα.

Ο 25χρονος φόργουορντ, δεν συνέχισε στο Ρέθυμνο και έρχεται στον Ηρακλή όπου θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο, με τους Θεσσαλονικείς να του τη δίνουν, αυτη την ευκαιρία. Οι παραστάσεις που έχει πλέον, πάντως, από την Basket League θα μπορούσαν να βοηθήσουν ιδιαίτερα τον Ηρακλή, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη γνώση που διαθέτει και από τα γήπεδα της Α2, από τα οποία αναδείχθηκε ως παίκτης του Φιλαθλητικού για να κερδίσει το τριετές συμβόλαιο πέρυσι στην κρητική ομάδα.

«Έχω συζητήσει με τους ανθρώπους του Ηρακλή εδώ και αρκετό καιρό και έδωσα τον λόγο μου. Οι άνθρωποι της ομάδας κατάφεραν να προσεγγίσουν με τον καλύτερο τρόπο και έδειξαν ότι με θέλουν πολύ»

Πότε θα είναι τελειωμένο το θέμα
«Από την μεριά μου έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και περιμένω κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες από την μεριά του Ηρακλή. Θα είμαι παίκτης του Ηρακλή εφετος»!
Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να πετυχει τους στόχους της;
«Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με ιστορία και πρέπει να παίζει πάντα ως μια μεγάλη ομάδα»
Συμμετείχες στην εθνική Ενόπλων άρα είσαι έτοιμος να παίξεις άμεσα
«Φυσικά. Ακόμα και σήμερα είμαι σε θέση να παίξω. Στεναχωρήθηκα λίγο για το γεγονός ότι χάσαμε την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είχαμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες»

Σήμερα ο Γιώργος Χείλαρης βραβεύεται από την Πολιτεια και το υπουργείο Άμυνας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ενόπλών και ίσως αύριο Πέμπτη (22/10) να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και στο Ιβανώφειο.

Πηγή: iraklis1908.gr