Απάντηση στην… απάντηση του Πανερυθραικού, από το Φίλιππο Βέροιας με νέα ανακοίνωση.

Σε αυτή σημειώνει: «Θα συνιστούσαμε στο συμπαθές κατά τα άλλα σωματείο του Πανερυθραϊκου να είναι πιο ενημερωμένο προτού προβεί σε ατυχείς ανακοινώσεις που αφήνουν αιχμές κατά της διοίκησης και των προπονητών του σωματείου μας.

1. ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ

Την αυτοσυγκράτησή μας την αποδείξαμε δημοσιοποιώντας την ανακοίνωσή μας κατόπιν νηφάλιας μελέτης του αγώνα, μη λειτουργώντας εν βρασμώ ψυχής και τεκμηριώνοντας με βίντεο την αδικία εις βάρος της ομάδας μας.

2. ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ.

Απλά παραπέμπουμε στην αναρτημένη από το Σάββατο το βράδυ ευχαριστήρια προς τους φιλάθλους μας ανακοίνωση στο site της ομάδας μας, όπου ξεκάθαρα αναφερόμαστε στην ανάγκη διόρθωσης δικών μας λαθών και περαιτέρω μονταρίσματος της ομάδας μας.

3. ΠΕΡΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.

Αυτό το αφήνουμε στην κρίση της κοινωνίας της πόλης μας και των διοικήσεων των υπολοίπων ομάδων που έχουν φιλοξενηθεί στην Βέροια όλα αυτά τα χρόνια. Και απλά υπενθυμίζουμε στους φίλους διοικούντες του Πανερυθραϊκού (που μάλλον έχουν κοντή και επιλεκτική μνήμη) την ευχαριστήρια ανακοίνωση που οι ίδιοι εξέδωσαν για τον επαγγελματισμό μας και την φιλοξενία που έτυχαν από την ομάδα μας κατά τον Σαββατιάτικο αγώνα!

Τελειώνοντας, δεν προτιθέμεθα να αναλωθούμε περαιτέρω στον χαρτοπόλεμο αυτό. Ήδη είμαστε 100% αφοσιωμένοι στο πως θα εμφανιστεί η ομάδα μας καλύτερη στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου. Ευχόμαστε στην ομάδα του Πανερυθραϊκού καλή επιτυχία.

Διοικούσα επιτροπή τμήματος μπάσκετ
ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ».