Ο Φάρος βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην τετράδα του Κυπέλλου μετά από την πρόκριση απέναντι στην Κηφισιά. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλησαν μέσα επιστολή τους να ευχαριστήσουν τους διοικούντες τόσο της Κηφισιάς όσο και του Προμηθέα για τη στάση τους.

Συγκεκριμένα: «Η Διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες του Φάρου Κερατσινίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά αρχικά τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Κ.Α.Ε. Κηφισιάς, κ. Βαγενά και κ. Ντιγριντάκη αντίστοιχα, οι οποίοι μετά το χθεσινό συγκλονιστικό αγώνα του Κυπέλλου επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια του Φάρου και συνεχάρησαν έναν έναν τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο ξεχωριστά.

Η κίνησή τους αυτή δείχνει την ευγενή άμιλλα που πρεσβεύει ο αθλητισμός και το μεγαλείο τους. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τη Διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα Πατρών για την συγχαρητήρια επιστολή που μας απέστειλε. Θεωρούμε πολύ σημαντικό το ήθος που δείχνουν οι άνθρωποι του Προμηθέα καθώς είμαστε συνοδοιπόροι στην ίδια κατηγορία και μόνο θετικά συναισθήματα μας προσδίδουν τέτοιου είδους κινήσεις».