Έπειτα από δύο σερί ήττες ο Δούκας αναζητά την επιστροφή στις νίκες υποδεχόμενος το Σάββατο (31/10, 5 μ.μ.), στο κλειστό του ΔΑΙΣ τον Πανερυθραικό με τον Στέφαν Τζόρτζεβιτς να δίνει το... σύνθημα.

«Δουλεύουμε καλά τις τελευταίες ημέρες. Μετά την ήττα μας στην Κύμη, το παιχνίδι κόντρα στον Πανερυθραϊκό πρέπει να το κερδίσουμε για το καλό της ομάδας. Είχαμε μία δύσκολη ήττα από το Ψυχικό στην έδρα μας, χάσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Κόντρα στην πολύ δυνατή ομάδα της Κύμης παραταχτήκαμε με απουσίες. Τώρα όμως έχουμε ένα ματς μπροστά στο κοινό μας, δουλεύουμε καλά και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου», τόνισε ο έμπειρος Σέρβος σέντερ, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και όπως και οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του κόουτς Μάριου Γούναρη.

Από τη πλευρά του, ο άμεσος συνεργάτης του Έλληνα προπονητή Στέλιος Σταϊκόπουλος δήλωσε αναφορικά με το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου: «Κάθε νίκη σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 είναι πάρα πολύ σημαντική. Θεωρώ ότι ο Πανερυθραϊκός έχει ξεκινήσει καλά, ενώ η δική μας ψυχολογία αυτή την στιγμή δεν είναι και η καλύτερη... Όμως, πιστεύουμε όλοι μας στη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, η οποία αν έρθει θα βελτιώσει τη ψυχολογία μας και θα πάρουμε τον σωστό δρόμο από δω και πέρα...».