Έντονα παράπονα έχει ο Προμηθέας από τη διαιτησία του ντέρμπι το περασμένο Σάββατο με τον Εθνικό στην Καλλιθέα. Συγκεκριμένα χρεώνει στον Καρακατσούνη «τουλάχιστον 6 αποφάσεις του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έδειξε την αντιπάθειά του προς την ομάδα».

Παράλληλα κάνει λόγο για παλιές νοοτροπίες με μεσάζοντες και κουμπάρους στη διαιτησία.

Αναλυτικά

«Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση, για ΠΡΩΤΗ φορά, να αναφερθεί αρνητικά στο ρόλο της διαιτησίας στον αγώνα του Σαββάτου Εθνικός – Προμηθέας. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο διαιτητή της αναμέτρησης κ. Καρακατσούνη, ο οποίος αδίκησε κατάφωρα την ομάδα μας και την οδήγησε στην πρώτη της ήττα. Ο συγκεκριμένος έμπειρος Βολιώτης διεθνής διαιτητής από το Σύνδεσμο Μαγνησίας με τουλάχιστον 6 αποφάσεις του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έδειξε την αντιπάθειά του προς την ομάδα μας και την οδήγησε στην ήττα. Πραγματικά λυπούμαστε, γιατί στο καλύτερο πρωτάθλημα της Α2 των τελευταίων ετών με πολλές νέες ομάδες, που διεκδικούν η καθεμία την άνοδό της στην Α1, οι παλιές νοοτροπίες των μεσαζόντων και των κουμπάρων της διαιτησίας συνεχίζει να υπάρχει. Αρνούμενοι ως ομάδα πεισματικά να συνταχθούμε με το κατεστημένο να γνωρίζουν όλοι ότι, όσοι μας στοχοποιούν, θα μας βρουν απέναντί τους.

Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ επιθυμεί να τονίσει ότι η συγκεκριμένη τοποθέτησή της δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την ομάδα του Εθνικού Πειραιώς, που είμαστε πεπεισμένοι ότι καμία ανάμειξη δεν έχει με το συγκεκριμένο θέμα και της ευχόμαστε καλή πορεία στο Πρωτάθλημα .

Για άλλους βαρούν οι καμπάνες…».