Από τη μία η αποχώρηση του ΟΦΗ που σημαίνει αυτομάτως ένα παιχνίδι λιγότερο κάθε Σάββατο, και από την άλλη η… προέλαση της Εθνικής Ενόπλων στο παγκόσμιο της Κορέας, και η 2η αγωνιστική περιλαμβάνει μόλις πέντε αναμετρήσεις. Πέντε απόψε Σάββατο και μία την Κυριακή.

Οι αναμετρήσεις του Πευκοχωρίου με τον Εθνικό και του Ψυχικού με το Περιστέρι έχουν μεταφερθεί για τις 12 Δεκέμβρη, ενώ ο Δούκας θα κάνε το ρεπό του.

*** Από το πρόγραμμα του Σαββάτου ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο Ιβανώφειο εκεί που ο Ηρακλής μετά από την… γκέλα της πρεμιέρας στη Βέροια υποδέχεται τη Δόξα Λευκάδας με τις δύο ομάδες να έχουν βλέψεις πλέι οφ και να θέλουν από τώρα το πλεονέκτημα που τους δίνει μία νίκη στην κανονική περίοδο –μιας και μεταφέρονται.

*** Η ανατολική Εύβοια ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες της στην Α2 με την Κύμη, να υποδέχεται τον Φίλιππο στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για φέτος. Οι δύο ομάδες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους ωστόσο μπήκε νικηφόρα στη νέα σεζόν.

*** Την πρώτη τους νίκη αναζητούν ο Πανερυθραϊκός και οι Μαχητές που αναμετρόνται στη Ν. Ερυθραία. Οι δύο ομάδες έχουν επίσης κοινούς στόχους και το αποτέλεσμα της κανονικής περιόδου μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό.

*** Δεύτερο σερί δύσκολο παιχνίδι για τη Λιβαδειά, που μετά από το Φάρο θα παίξει με τον Προμηθέα, στην έδρα της μεν, χωρίς κόσμο δε. Οι Πατρινοί που άρχισαν με νίκη θέλουν να εκμεταλλευτούν την συγκυρία και να περάσουν από μία από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας.

*** Του πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου ολοκληρώνεται την Κυριακή στο Μετς εκεί που το νεανικό και… νέο Παγκράτι υποδέχεται τον Φάρο που θέλει να αποφύγει τις κακοτοπιές ειδικά μετά από τη μεγαλειώδη πρόκριση στην 4άδα του Κυπέλλου.


Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 10/10
Ηρακλής – Δόξα Λευκάδας (17:00)
Κύμη – Φίλιππος Βέροιας (17:00)
Πανερυθραϊκός – Πεύκα (17:00)
Λιβαδειά – Προμηθέας (17:00, κθ)

Κυριακή 11/10
Παγκράτι – Φάρος (18:00)

Σάββατο 12/12
Ψυχικό – Περιστέρι (17:00)
Πευκοχώρι – Εθνικός (17:00)

Ρεπό: Δούκας