Φίλιππος: «Αλλοίωση αποτελέσματος» (vid)

Σε καταγγελία για αλλοίωση αποτελέσματος από τους διαιτητές στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Πανερυθραικό στη Βέροια, προχώρησε ο Φίλιππος.

Στην ανακοίνωσή της η ομάδα κάνει λόγο για ανεπάρκεια των Σταματοόπουλου, Δεληγιαννίδη και Λόρτου και σημειώνουν πως αλλοίωσαν το αποτέλεσμα.

Η ανακοίνωση: «Επειδή ο εκνευρισμός δεν είναι καλός σύμβουλος και δεν επιθυμούσαμε να προβούμε σε βιαστικές ενέργειες που απλά και μόνο πιθανώς θα μας εξέθεταν, προτιμήσαμε σε πρώτη φάση απλά την σιωπή. Τώρα όμως με καθαρό μυαλό και μετά την προσεκτική παρακολούθηση και μελέτη του σαββατιάτικου αγώνα μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι οι μόνοι που εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα ήταν οι κύριοι Σταματόπουλος, Δεληγιαννίδης και Λόρτος, οι οποίοι με τα απαράδεκτα αφυρίγματά τους (μέρος μόνο των οποίων προβάλλουμε παρακάτω) αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα μας εναντίον του Πανερυθραϊκού και φανέρωσαν την ανεπάρκειά τους.

Ευχόμαστε η κακόγουστη αυτή διαιτητική παράσταση να ήταν απλά συγκυριακή, διότι μπορεί η συμπεριφορά μας να ήταν όπως πάντα κοσμιοτάτη και η υπομονή μας παροιμιώδης, αλλά σίγουρα δεν φημιζόμαστε και για την αφέλειά μας.

Οι φάσεις που παραθέτουμε διαδραματίζονται στα τελευταία λεπτά του αγώνα (πλην μιας). Με τις λευκές εμφανίσεις διακρίνεται ο Φίλιππος Βέροιας και με τα κόκκινα ο Πανερυθραϊκός».

ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ || ΑΛΛOIΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Posted by FILIPPOS BC on Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Σχόλια