Την 3η του νίκη στην Α2 πήρε ο Εθνικός, ο οποίος επιβλήθηκε των Μαχητών 75-58 εκτός έδρας. Πολυτιμότερος του αγώνα, ήταν ο Κώστας Τότσιος, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr).

Κώστα, μετά το νωθρό ξεκίνημα στο παιχνίδι με τους Μαχητές, πραγματοποιήσατε εντυπωσιακή εμφάνιση και πήρατε τη νίκη. Που οφείλεται αυτή η αλλαγή στην εικόνα σας;

«Ούτως η άλλως, είμαστε καινούργια ομάδα, έχουμε πολλά νέα παιδιά και χρειαζόμαστε γενικότερα χρόνο για να βρει ο ένας τον άλλο. Πρέπει όμως να δουλέψουμε περισσότερο, για να έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα».

Ο Εθνικός διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ, από τα καλύτερα στην κατηγορία. Έχει χτιστεί η ομάδα για την άνοδο;

«Δεν το βλέπουμε έτσι. Ας κοιτάξουμε να παίξουμε λίγο καλά και οι στόχοι θα έρθουν στην πορεία. Αυτό που θέλουμε, είναι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και πιο σοβαροί».

Την επόμενη αγωνιστική, θα υποδεχτείτε τον Φίλιππο και για πολλούς έχετε τον τίτλο του φαβορί. Για να αποδειχθεί αυτό και στο γήπεδο, τι πρέπει να κάνετε;

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Φίλιππο με σοβαρότητα και σεβασμό. Είναι μία ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Μπορεί να χτίστηκε την τελευταία στιγμή, όμως, τα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση».