Η ΑΕΛ έφτασε πολύ κοντά στη νίκη μέσα στη Λευκάδα δίχως ωστόσο να τα καταφέρει, η... πίκρα όμως για το αποτέλεσμα δεν απέτρεψε τους ανθρώπους της Λιβαδειάς να ευχαριστήσουν τους ομολόγους τους στη Δόξα για τη φιλοξενία.

Συγκεκριμένα: «Η Αθλητική Ένωση Λιβαδειάς ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της Δόξας Λευκάδας για την άρτια εξυπηρέτηση και φιλοξενία κατά την παραμονή της ομάδας μας στο νησί για το μεταξύ μας παιχνίδι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α2.

Δεσμευόμαστε ότι στο δεύτερο γύρο θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία και ευχόμαστε στην Δόξα Λευκάδας καλή αγωνιστική σεζόν».

Παράλληλα μία ημέρα νωρίτερα οι Βοιωτοί είχαν συγχαεί τους διαιτητές της αναμέτρησης: «Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λιβαδειάς, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους κυρίους Καλδίρη, Τσώνο, Καραβίτη του συνδέσμου Αττικής, για την άριστη διαιτησία τους στο παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ της ομάδας μας και της Δόξας Λευκάδας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Α2.

Τέτοιες διαιτησίες αναδεικνύουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές των γηπέδων, τους μπασκετμπολίστες και είναι η καλύτερη διαφήμιση για το αγαπημένο μας ελληνικό μπάσκετ.»