Απόλυτα ικανοποιημένος και ταυτόχρονα υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, ο προπονητής του πρωτοπόρου και αήττητου Γ.Σ.Κύμης Βασίλης Μπρατσιάκος, δήλωσε στο eviabasket.gr: «Έγινε ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Το ματς ξεκίνησε με δύο απρόοπτα για εμάς, τους τραυματισμούς των Μιλόσεβιτς και Σιγκούνα.

Εκεί χάλασε προς στιγμή το μυαλό μας και έχοντας και τους Ψαθά, Γκιζογιάννη φορτωμένους με 3 φάουλ από το 12′, όλα έγιναν πολύ δύσκολα για την ομάδα μου.

Αλλάζοντας πλάνο και παίζοντας με διαφορετικά σχήματα βρήκαμε ρυθμό κυρίως στο αγαπημένο κομμάτι μας, που είναι η άμυνα και κλείνοντας τους διαδρόμους προς το καλάθι μας, πήραμε τα ριμπάουντ, ελέγξαμε το ρυθμό στην επίθεση και στο τέλος φτάσαμε σε μια πολύ μεγάλη νίκη στην ιστορική έδρα του Περιστερίου.

Μια νίκη απέναντι σε ένα πανίσχυρο αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και για αυτό η επιτυχία μας αποκτάει ιδιαίτερη σημασία.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα καθ “όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ειδικά από τη στιγμή που στράβωσαν όλα για εμάς με τους δύο τραυματισμούς.

Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, με χαμηλά τα φώτα, γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο και είναι για όλα ακόμα πολύ νωρίς».

Πηγή: eviabasket