Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τον Γ.Σ.Κύμης, που πέτυχε μια ακόμα νίκη και μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Λιβαδειά. Ο κόουτς της ομάδας Βασίλης Μπρατσιάκος, δεν είχε λόγο να μην είναι ικανοποιημένος, τονίζοντας στις δηλώσεις του στο eviabasket.gr πως είχαν την απαραίτητη συγκέντρωση, ενώ κατάφεραν να βάλουν εκ νέου στη συνολική προσπάθεια τους τραυματίες παίκτες, ενώ παράλληλα, δεν έκρυψε πως περίμενε την αντίδραση όλης της ομάδας, μετά την κακή ήττα, όπως την χαρακτήρισε, στον Πανερυθραϊκό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Χαλκιδέου κόουτς: «Η Λιβαδειά παίζει με ένα τρόπο που προβληματίζει κάθε αντίπαλο, έχει σπουδαίους παίκτες στο ρόστερ της και ένα πολύ καλό προπονητή. Αν δεν μπεις συγκεντρωμένος στο ματς και αφήσεις τους παίκτες της να βρούνε ρυθμό, τότε ξεκινούν τα προβλήματα.

Εκτός αυτού, το σημερινό (χθεσινό) ματς ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί έπρεπε και να βάλουμε τους μακροχρόνια απόντες μας ξανά στο παιχνίδι, αλλά και να δείξουμε πρώτα στους εαυτούς μας, ότι από το προηγούμενο κακό για εμάς αποτέλεσμα, βγήκαμε πιο δυνατοί. Εμείς μπήκαμε στο ματς και τηρήσαμε το ειδικό και γενικό μας πλάνο στο ακέραιο.

Ήμασταν από το πρώτο δευτερόλεπτο απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα, καταφέραμε και πήραμε από το πρώτο πεντάλεπτο σημαντική διαφορά την οποία και κρατήσαμε μέχρι τέλους. Ταυτόχρονα και με τον τρόπο που είχαμε σχεδιάσει, βάλαμε τους τραυματίες στο ματς, πήραν λεπτά συμμετοχής και με απόλυτα ομαδική δουλειά κλείσαμε τον αγώνα με μεγάλη διαφορά στο σκορ.

Είναι μια καλή νίκη και τίποτα παραπάνω, κρατάμε αυτά που θέλουμε από το ματς, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με την ίδια αφοσίωση και σκληρή δουλειά, γιατί μας περιμένουν παιχνίδια-τελικοί με το νέο έτος.

Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη, δύναμη στα δύσκολα και πολλά χαμόγελα».

Πηγή: eviabasket