Δείτε τους παίκτες κλειδιά της 10ης αγωνιστικής που πέρασε και περιείχε μεγάλες εκπλήξεις στις αναμετρήσεις της.


Οι επιλογές μας :

1. Άγγελος Τσάμης (Προμηθέας)

                                       

Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις ο Άγγελος Τσάμης στην αναμέτρηση με τον Δούκα.Ο ηγέτης της ομάδας της Πάτρας πέτυχε  21 πόντους (3/3 βολ, 3/6 διπ , 4/6 τριπ) ενώ είχε επισής 7 ριμπάουντ , 6 ασίστ και 4 κλεψίματα!Πραγματικά φοβερή εμφάνιση από τον άσο του Προμηθέα.

2.Αλέξανδρος Μπάρδας (Πανερυθραϊκός)
  
              

Η μία από τις 2 μεγάλες εκπλήξεις της αγωνιστικής ήρθε από τον Πανερυθραϊκό ο οποίος κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στην Κύμη.Πρώτος σκόρερ της ομάδας του ήταν ο Αλέξανδρος Μπάρδας ο οποίος πέτυχε 18 πόντους(3/5 βολ ,3/7 διπ ,3/6 τριπ) δίνοντας έτσι μεγάλη ώθηση στους γηπεδούχους.


3.Σωτήρης Γκιουλέκας (Ηρακλής)

                                    

Μεγάλο διπλό για τον Γηραιό αυτή την αγωνιστική ο οποίος κατάφερε να λυγίσει τη Λιβαδειά.Ο Σωτήρης Γκιουλέκας συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα καθώς σε 29 περίπου λεπτά συμμετοχής σκόραρε 21 πόντους (5/8 βολ , 5/5 διπ , 2/5 τριπ) ενώ κατέβασε και 7 ριμπάουντ.

4.Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης (Εθνικός)

            

Για ακόμη μια φορά σταθερός στην απόδοση του ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης στο δύσκολο βράδυ που πέρασε ο Εθνικός απέναντι στο Ψυχικό στο κλειστό του Εσπέρου στην Καλλιθέα.Ο έμπειρος forward σε περίπου 30 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 21 πόντους (9/10 βολ, 3/7 διπ , 2/2 τριπ) ενώ παράλληλα κατέβασε και 5 ριμπάουντ.

5.Τάσος Κασαμπαλής (Φίλιππος Βέροιας)

               

Ανίκητος κάτω από την ρακέτα ήταν για ακόμα μία φορά ο Τάσος Κασαμπαλής και αποτέλεσε μία από τις αιτίες για την νίκη της ομάδας του . Ο έμπειρος σέντερ σε 38 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 20 πόντους με 10/13 δίποντα ενώ μάζεψε και 12 ριμπάουντ.


Προπονητης :Δημήτρης Χουχουλής (Πανερυθραϊκός)

                 

Ομάδα των εκπλήξεων έχει γίνει ο Πανερυθραϊκός στο φετινό πρωτάθλημα και αναμένεται να δυσκολέψει όλα τα φαβορί για την άνοδο.Μεγάλη εμφάνιση και τρομερό πάθος στην αναμέτρηση αυτής της αγωνιστικής που έφερε το ροζ φύλλο αγώνα και  την πρώτη φετινή ήττα της Κύμης.Μεγάλο το έργο του κόουτς Χουχουλής.