Σε πένθος βυθίστηκαν οι Μαχητές Δόξας Πεύκων μετά το χαμό του Θανάση Κρητικόπουλου, που έδωσε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο εκλιπών υπήρξε παίκτης και παράγοντας της ομάδας, ενώ μετά τη συγχώνευση των Μαχητών Πεύκων με τη Δόξα Ρετζικίου κατέλαβε τη θέση του προέδρου, ασχολούμενος κυρίως με τα τμήματα υποδομής. Η κηδεία του έγινε το Σάββατο (16/01, 16.30) στον ιερό ναό των Δώδεκα Αποστόλων στα Πεύκα.

Η ανακοίνωση: «Στο πένθος βυθίστηκαν όλοι στα Πεύκα, μια και ο δικός μας Θανάσης Κρητικόπουλος δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας. Ο Θανάσης από μικρός ήταν κοντά στην ομάδα, μια και ο πατέρας του πάτηρ Ιωάννης ήταν από τους πρωτεργάτες της ομάδας των Μαχητών Πεύκων. Αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές ομάδες του σωματείου μέχρι και το εφηβικό και στη συνέχεια βοήθησε από παραγοντικό πόστο. Μάλιστα,στη συγχώνευση (Μαχητές Πεύκων-Δόξα Ρετζικίου) το 2012 πήρε την τιμητική θέση του προέδρου του Δ.Σ. και ασχολήθηκε κυρίως με τα τμήματα υποδομής μας. Ο Θανάσης ήταν ένα ευγενικό παιδί με ανησυχίες και άποψη. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο πάλεψε σκληρά με την επάρατη νόσο με μεγάλη υπομονή, επιμονή και πίστη στο Θεό. Η απώλειά του είναι τεράστια για όλους μας κοντά στο σωματείο. Αγαπημένε, φίλε μας Θανάση, «Καλό Παράδεισο». Ξέρεις ότι θα μας λείψεις και ξέρουμε ότι θα μας καμαρώνεις από εκεί ψηλά.

ΥΓ. Η φωτογραφία της δημοσίευσης είναι από το προφίλ του Θανάση στο Facebook. Είναι μια φωτογραφία από τη φύση, έτσι όπως τη χτυπάει το αγιορείτικο φως».

Πηγή: superbasket.gr