Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Πένθος στα Πεύκα

Σε πένθος βυθίστηκαν οι Μαχητές Δόξας Πεύκων μετά το χαμό του Θανάση Κρητικόπουλου, που έδωσε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο εκλιπών υπήρξε παίκτης και παράγοντας της ομάδας, ενώ μετά τη συγχώνευση των Μαχητών Πεύκων με τη Δόξα Ρετζικίου κατέλαβε τη θέση του προέδρου, ασχολούμενος κυρίως με τα τμήματα υποδομής. Η κηδεία του έγινε το Σάββατο (16/01, 16.30) στον ιερό ναό των Δώδεκα Αποστόλων στα Πεύκα.

Η ανακοίνωση: «Στο πένθος βυθίστηκαν όλοι στα Πεύκα, μια και ο δικός μας Θανάσης Κρητικόπουλος δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας. Ο Θανάσης από μικρός ήταν κοντά στην ομάδα, μια και ο πατέρας του πάτηρ Ιωάννης ήταν από τους πρωτεργάτες της ομάδας των Μαχητών Πεύκων. Αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές ομάδες του σωματείου μέχρι και το εφηβικό και στη συνέχεια βοήθησε από παραγοντικό πόστο. Μάλιστα,στη συγχώνευση (Μαχητές Πεύκων-Δόξα Ρετζικίου) το 2012 πήρε την τιμητική θέση του προέδρου του Δ.Σ. και ασχολήθηκε κυρίως με τα τμήματα υποδομής μας. Ο Θανάσης ήταν ένα ευγενικό παιδί με ανησυχίες και άποψη. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο πάλεψε σκληρά με την επάρατη νόσο με μεγάλη υπομονή, επιμονή και πίστη στο Θεό. Η απώλειά του είναι τεράστια για όλους μας κοντά στο σωματείο. Αγαπημένε, φίλε μας Θανάση, «Καλό Παράδεισο». Ξέρεις ότι θα μας λείψεις και ξέρουμε ότι θα μας καμαρώνεις από εκεί ψηλά.

ΥΓ. Η φωτογραφία της δημοσίευσης είναι από το προφίλ του Θανάση στο Facebook. Είναι μια φωτογραφία από τη φύση, έτσι όπως τη χτυπάει το αγιορείτικο φως».

Πηγή: superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains