Απόλυτα ευχαριστημένος ο κόουτς του Γ.Σ.Κύμης Βασίλης Μπρατσιάκος από τη μεγάλη νίκη επί του Εθνικού, την ανατροπή και την κατάθεση ψυχής των παικτών του πάνω στο παρκέ, που τους κράτησε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Παράλληλα ο Χαλκιδέος κόουτς έστειλε και το μήνυμα για την επόμενη μέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά, ΄πως από αύριο τα κεφάλια χαμηλά, γιατί μας περιμένει ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο eviabasket.gr:

«Αν και όταν κάνεις πρωταθλητισμό όλα τα ματς από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι τέλους είναι σημαντικά, εμείς ξέραμε ότι όλα τα λεφτά στον πρώτο γύρο ήταν τα 3 τελευταία ματς με Εθνικό, Φάρο Κερατσινίου και Προμηθέα.

Σήμερα, με τη μεγάλη και παλικαρίσια νίκη μας απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, με τους ίδιους στόχους με εμάς κάναμε το πρώτο βήμα. Με 11 λάθη λιγότερα και 11 κλεψίματα περισσότερα, αλλάζοντας αμυντικά και επιθετικά πλάνα συνέχεια κατά τη διάρκεια του ματς, καταφέραμε δύο φορές να γυρίσουμε από μεγάλες διαφορές το παιχνίδι και με κατάθεση ψυχής των παικτών μου να φτάσουμε στην τελική νίκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο μας, που ήταν ο 6ος παίκτης μας και μας ώθησε στη νίκη με τη συγκλονιστική συμπαράστασή του.

Σήμερα είμαστε χαρούμενοι, αλλά από αύριο τα κεφάλια χαμηλά, σκληρή δουλειά γιατί την Κυριακή μας περιμένει ένα ακόμη μεγάλο ματς, ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι».

Πηγή: eviabasket.gr