Τα παράπονα του Εθνικού για τη διαιτησία στην Κύμη εν τέλει δημοσιοποιήθηκαν και... επίσημα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πειραιώτες και κάνουν λόγο για κλοπή!

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς χθες το βράδυ συνετελέσθη μια κλοπή.
Η πανάξια νίκη, εντός του αγωνιστικού χώρου, του Εθνικού Πειραιώς, αφαιρέθηκε ετσιθελικά. Οι άρχοντες του αγώνα, στην ομάδα που κέρδιζε και με διψήφια διαφορά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα:

- Κατελόγισαν 30 φάουλ και απέβαλλαν 4 παίκτες μας (!!!).

- 'Εδωσαν στο Β' ημίχρονο 26 βολές στους αντιπάλους μας, έναντι 4 (!!!) σε μας.

- 'Εδωσαν φάουλ ακόμη και σε σύγκρουση μεταξύ παικτών της αντιπάλου ομάδας, όταν ο πιο κοντινός παίχτης μας απείχε 15 μέτρα.

- Κατελόγισαν 30 φάουλ εναντίον μας, έναντι 19 στους αντιπάλους μας, που ακολουθούσαν στο σκορ σε όλο τον αγώνα.

Δεν θα κάνουμε απολογισμό για την κλοπή που έγινε χθες. Ο Εθνικός Πειραιώς απαιτεί σεβασμό. Σεβασμό στην ιστορία του, σεβασμό στον ιδρώτα των παιχτών, σεβασμό στους ηρωϊκούς φιλάθλους μας. Έχουμε μάθει να μαχόμαστε με έναν τρόπο: μέσα στο γήπεδο και στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι.

Προειδοποιούμε ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που επιτρέπουμε να ασχημονούν εναντίον της ομάδας μας. Και αυτή την προειδοποίηση καλά θα κάνουν να την λάβουν σοβαρά υπόψη.

Τέλος, θεωρούμε προφανές οι οι τρεις αυτοί "άρχοντες" δεν θα ξανασφυρίξουν αγώνα της ομάδας μας .

ΥΓ: Θα συστήναμε στον αλλοδαπό καλαθοσφαιριστή της αντιπάλου ομάδας, να μάθει ότι στην Ελλάδα, το να δείχνεις τα γεννητικά σου όργανα στους φιλάθλους δεν είναι ευγενικό (sic). Οι "άρχοντες" είμαστε βέβαιοι ότι δεν το είδαν, καθότι ήταν πολύ αγχωμένοι να σφυρίζζουν φάουλ...Όμως στον δεύτερο γύρο θα το δουν σίγουρα οι φίλαθλοι του Εθνικού, που όσο κι αν φημίζονται για την φιλοξενία τους, κάτι τέτοια ξέρουν να τα απαντούν...

ΥΓ1: Είμαστε βέβαιοι ότι στον επόμενο αγώνα μας, οι "άρχοντες" δεν πρόκειται να καταλογίσουν τεχνική ποινή σε παίχτη μας που θα τους "θωπεύσει" (sic) και ακολούθως θα επιχειρήσει 2-3 φορές να δείξει το νέο σφράγισμα της οδοντοστοιχίας του στον διαιτητή.

ΥΓ2: Παρακαλούμε τους αρμοδίους να μας στείλουν το νέο εγχειρίδιο κανονισμών. Όσο και να ψάξαμε χθες και σήμερα δεν βρήκαμε το εδάφιο που προβλέπει ότι η σύγκρουση δύο αντιπάλων παικτών με τον πιο κοντινό μας παίχτη να βρίσκεται στα 15 μέτρα, είναι φάουλ. Μάλλον στο νέο κανονισμό που εφάρμοσαν χθες οι "άρχοντες", το ... μάτιασμα είναι φάουλ, ίσως και αντιαθλητικό...».


Δυστυχώς χθες το βράδυ συνετελέσθη μια κλοπή.Η πανάξια νίκη, εντός του αγωνιστικού χώρου, του Εθνικού Πειραιώς, αφαιρέθ...
Δημοσιεύτηκε από Ethnikos Piraeus BC στις Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016