Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλήματος για την Δόξα, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου (9/1/16, ώρα 17.00′) υποδέχεται το Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Στόχος της λευκαδίτικης ομάδας είναι μία ακόμα νίκη που θα διατηρήσει το συγκρότημα του Φώτη Τακιανού μέσα στον στόχο που σε πρώτη φάση είναι η είσοδος στην πεντάδα. Η Δόξα που προέρχεται από την ευρεία σε έκταση σκορ νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας, θα τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα δύο τέως παικτών της, του Πάρη Μάρτζου και του Φίλιππου Συμεωνίδη.

Δηλώσεις για το ματς της 12ης αγωνιστικής έκανε ο Σάκης Καρύδας, ο οποίος τόνισε: “Ο αγώνας με το Πευκοχώρι είναι εξαιρετικά δύσκολος, όπως άλλωστε είναι όλα τα παιχνίδια της Α2. Στόχος μας είναι να μπούμε με νίκη στο νέο έτος και θα το κάνουμε, δεδομένου ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα”. Ο έμπειρος γκαρντ στάθηκε και στην δουλειά που έγινε κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος: “Είναι γεγονός ότι εκμεταλλευτήκαμε πλήρως τη διακοπή του πρωταθλήματος και βελτιωθήκαμε σε πολλούς τομείς για τη δύσκολη συνέχεια. Ειδικότερα την τελευταία εβδομάδα η προπόνηση έγινε σε υψηλούς ρυθμούς”.

Η αποχή των ομάδων από επίσημα ματς για 20 ημέρες σχολιάστηκε από τον Σάκη Καρύδα ως εξής: “Σίγουρα, κάποιες ομάδες χάνουν το ρυθμό τους, όμως κάποιες άλλες δεν επηρεάζονται στο ελάχιστο. Θεωρώ ότι και εμείς δεν θα επηρεαστούμε, καθότι δεν χαλαρώσαμε τις ημέρες που μας πέρασαν. Αντιθέτως, αυξήσαμε το ρυθμό στις προπονήσεις και νομίζω ότι βρισκόμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο. Όλα, ωστόσο, θα φανούν μέσα στο γήπεδο”.

Πηγή: lefkadaweb.gr