Ανακοίνωση διαμαρτυρίας αναφορικά με τα όσα μεταδόθηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε τηλεοπτική εκπομπή αναφορικά με «στημένο» παιχνίδι εξέδωσε το Παγκράτι.

Συγκεκριμένα: «Χθες (4/1) γίναμε μάρτυρες από την εκπομπή του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη ότι το σωματείο μας εμπλέκεται σε υπόθεση στημένου παιχνιδιού που έλαβε χώρα κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-15, στο οποίο υπεύθυνοι ήταν ένας αθλητής αντιπάλου ομάδας και ένας μπράβος της νύχτας, γεγονός που μας έκανε να νιώσουμε τουλάχιστον ντροπή. Αμέσως δια μέσου του προέδρου μας απευθυνθήκαμε στον έγκριτο δημοσιογράφο κ.Θωμαΐδη ζητώντας εναγωνίως αν εμπλέκεται κάποιος αθλητής ή παράγοντας του συλλόγου μας.

Ευτυχώς τον διαβεβαίωσε στην ραδιοφωνική το εκπομπή στον «ΣΠΟΡ FM» οι δεν έχει κανένα στοιχειό στο οποίο να εμπλέκεται μέχρι στιγμής αθλητής η παράγοντας του συλλόγου μας στην υπόθεση αυτή.

Παράλληλα, και προς αποκατάστασης της αληθείας δώσαμε εντολή στη νομική μας σύμβουλο να λάβει γνώση του φακέλου της δικογραφίας και να στραφεί ενάντια παντός υπευθύνου που εμπλέκεται στη εν λόγω υπόθεση.

Με την τιμή και την υπόληψη αθλητών και παραγόντων που έχουν δώσει την ζωή τους., τόσο μέσα στα γήπεδα και όσο έξω από αυτά, για να αποτελεί ο ΑΟ Παγκρατίου κόσμημα στον χώρο του Ελληνικού αθλητισμού δεν παίζει κανείς».