Μετά την αδικαιολόγητη απουσία του από τις περισσότερες προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας, ο Μάικ Ντι Νούνο όπως ήταν φυσικό έμεινε εκτός αποστολής του αυριανού (23/1) εκτός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα (17.00) στην Πάτρα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.

Ο Αμερικανός με ιταλικό διαβατήριο, παραμένει στην Θεσσαλονίκη και περιμένει τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του (ο ίδιος δηλώνει ότι δεν θέλει να φύγει), αλλά η οριστική απόφαση θα παρθεί την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και η ομάδα θα επιστρέψει και πάλι στην βάση της.

Είναι πάντως γεγονός, ότι τόσο οι διοικητικοί εκπρόσωποι της ομάδας, όσο και Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από την συνολική συμπεριφορά του παίκτη, ο οποίος επικαλείται διάφορες δικαιολογίες για να απουσιάσει από τις προπονήσεις και παρά το γεγονός ότι με εξαίρεση κάποια λίγα παιχνίδια, ο Ντι Νούνο δεν έχει δείξει ακόμη το πραγματικό του πρόσωπο.

Όπως και να έχει θα χρειαστούν λίγες ημέρες υπομονή ακόμη, προκειμένου να διαπιστώσουμε εάν η κατάσταση θα εκτονωθεί και ο παίκτης θα επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις ή θα πάμε για οριστικό διαζύγιο, αφού πρώτα βέβαια βρεθεί η «χρυσή τομή» και με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Να σημειώσουμε δε ξανά, ότι στην Α2 αλλαγές παικτών δεν επιτρέπονται.

Πηγή: bluearena.gr